Direktlänk till inlägg 2 augusti 2008

Ljuva drömmar

Av Björne - 2 augusti 2008 20:51

Haha, sicken dröm jag hade inatt! Brukar på jobbet lyssna på P3:s humorprogram Pang Prego som jag laddat ned på min mp3-spelare. Där tjatar den ena programledaren Josefin Johansson om att hon tillhör Världens största släkt, Långerydssläkten, och hon ringer och terroriserar sina "släktingar" som inte har den blekaste om vem hon är. Enligt henne själv så finns släkten med i Guiness rekordbok och har över 130000 medlemmar. I varje fall så e hon och hela den släkten med i min dröm som utspelar sig på romartiden. Josefin har på något fullständigt obegripligt vis lyckats bli Caesar och leder sin arme (japp, hennes släktingar) mot Gallien där jag, Olle (min far) och en gemensam bekant som heter Robert finns.Tydligen är vi 3 de enda galler som finns i hela Gallien och har bestämt oss för att försvara vårt land. Vi har kommit på en utmärkt plan för att lyckas krossa Josefin och hennes arme. Bakhåll! Robert är dessutom en utmärkt strateg så han blir vår hövding och ska i stridens hetta ropa ut ordrar till mig o Olle. Vi skrider till verket och gömmer oss i en buske medan vi väntar på att Josefins arme ska nå fram. Medan vi sitter där i busken så märker jag att Olle börjat nynna på en fåning ramsa som lyder "Josefin har ett jäkla flin" om och om igen.

Detta är kan nämnas en väldigt jobbig situation som jag råkat ut för allt för många gånger. Jag och farsan tycker om att spela datorspel ihopa och allt som oftast så får han ideer som jag redan vet inte fungerar. Jag säger det till honom men han e tvungen att prova ändå. Nu i drömmen, i busken är det samma situation. Han nynnar på och jag ber honom sluta för att Josefin kommer att höra oss men han bara flinar tillbaka och säger "Äh, det gör hon inte alls". Givetvis så märker hon oss och rätt så vad det är så är vi mitt i ett slag, vi 3 mot 130000. Jag lugnar mig snabbt och tänker att vi har fortfarande ett ess i rockärmen kvar nämligen Robban och hans strategiska kunskaper. Jag och Olle slåss som vildar medan vi väntar på Robbans orders och efter ett tag hör vi "Rwlrwlrlwlrlrwl" bakom oss.

Nu får det förklaras för de som ej känner Robban att han har ett tämligen otydligt språk. Okej, han pratar svenska det är bara det att han mumlar fram orden och detta har gjort att han fått smeknamnet Murloc (fiskmänniska ifrån spelet World of Warcraft). Utan någon chans att kunna följa Robbans orders så förlorar vi slaget snabbt och vi hamnar på varsitt spett över en öppen eld. Det sista jag minns  är hur Olle skäller ut Robban för förlusten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Björne - 5 mars 2009 15:00

Har blivit förtroendevald i facket. Ska ha hand om jämställdhets frågorna. Brinner för frågan men skyggar samtidigt för uppgiften då jag jobbar i en liten håla där snacket går och det ofta är cheferna själva som brister i uppförande. Hur ska man få f...

Av Björne - 1 mars 2009 11:02

Kom och tänka på en händelse för många år sedan när jag var liten som jag bara var tvungen att skriva. Jag är uppvuxen i villa och vi har alltid haft hundar och som så många hundägare säkert vet så kan det hända att dom ibland smiter. Detta hände min...

Av Björne - 8 september 2008 22:54

Diskuterade för en tid sedan med en arbetskamrat på mitt förra jobb om hur jämställt det är mellan kvinnor och män på arbeten. Han menade på att det var full jämställdhet för att det var lika lön för lika arbete. Då bad jag honom att nämna ett kvinno...

Av Björne - 31 augusti 2008 12:40

En kille som kallar sig Johan kommenterade mitt One week inlägg och skrev "Jag gillar smala ben! Är det fel?". Vet inte riktigt vart han vill komma med den kommentaren. Antar att han menar tjejer med smala ben. Att kalla det fel att gilla smala ben p...

Av Björne - 6 augusti 2008 19:43

E på min första vecka semsester av 3. Skönt! Ska åka till Visby på Gotland nu på Fredag och kommer hem igen Söndag kväll. Ska bli kul, medeltidsvecka och allt där. Skriver fler inlägg efter helgen.    ...

Presentation

Omröstning

Finns det brott som borde ha dödsstraff om man kunde garantera att den dömde är skyldig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ darkspot med Blogkeen
Följ darkspot med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se