Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

En miljömupps tankar

Av Björne - 30 juli 2008 04:36

Stormarna avlöser varandra och tornados ödelägger samhällen. Vi har nästan aldrig snö på julafton som var en självklarhet när jag var liten. Forskare påpekar det vi redan anade, vi som ser, att jorden håller på att försöka skaka sig av oss. Oss, människan, som likt parasiter suger i oss blodet utan att vilja inse att när vi tagit dö på vårt värddjur så finns ingen annanstans att vända oss. När vi nämner problemet så möts vi av oförståelse, eller ovilja att förstå, och blir kallade för miljömuppar.

Folk vill inte förstå för att de vill inte ändra sina livsideal, vill inte inse att sättet vi lever på tar död på jorden och oss själva. Istället skyller folk på att regereringar och andra länder med mera utsläpp ska ta första steget. Men om de inte tar första steget då?  Har själv givit upp hoppet på mänskligheten. Är kanske lite domedagsprofet men jag tror att under min livstid så kommer vi att få skåda mycket oroande händelser med vår planet. Detta är en av anledningarna att jag inte vill skaffa barn.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Draken

30 juli 2008 09:45

Äntligen, och smart som vanligt, det är ju bara synd att sånna människor som du inte skaffar barn ska det bara bli miljö- och andra svin som skaffar barn då blir det ju aldrig nån ändring.

 
Ingen bild

Honan Barbaren

30 juli 2008 11:00

Kan tyvärr bara hålla med Draken . Upponervända världen blir bara mer o mer upponer pga dumheten o likgiltigheten förökar sig som kaniner, men omtanke o eftertanke sjävsanerar sig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Björne - 5 mars 2009 15:00

Har blivit förtroendevald i facket. Ska ha hand om jämställdhets frågorna. Brinner för frågan men skyggar samtidigt för uppgiften då jag jobbar i en liten håla där snacket går och det ofta är cheferna själva som brister i uppförande. Hur ska man få f...

Av Björne - 1 mars 2009 11:02

Kom och tänka på en händelse för många år sedan när jag var liten som jag bara var tvungen att skriva. Jag är uppvuxen i villa och vi har alltid haft hundar och som så många hundägare säkert vet så kan det hända att dom ibland smiter. Detta hände min...

Av Björne - 8 september 2008 22:54

Diskuterade för en tid sedan med en arbetskamrat på mitt förra jobb om hur jämställt det är mellan kvinnor och män på arbeten. Han menade på att det var full jämställdhet för att det var lika lön för lika arbete. Då bad jag honom att nämna ett kvinno...

Av Björne - 31 augusti 2008 12:40

En kille som kallar sig Johan kommenterade mitt One week inlägg och skrev "Jag gillar smala ben! Är det fel?". Vet inte riktigt vart han vill komma med den kommentaren. Antar att han menar tjejer med smala ben. Att kalla det fel att gilla smala ben p...

Av Björne - 6 augusti 2008 19:43

E på min första vecka semsester av 3. Skönt! Ska åka till Visby på Gotland nu på Fredag och kommer hem igen Söndag kväll. Ska bli kul, medeltidsvecka och allt där. Skriver fler inlägg efter helgen.    ...

Presentation

Omröstning

Finns det brott som borde ha dödsstraff om man kunde garantera att den dömde är skyldig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ darkspot med Blogkeen
Följ darkspot med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se