Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Körkort för barn?

Av Björne - 17 juli 2008 04:41

Det krävs körkort för att köra bil, truck, lasbil, mc mm. Man måste vara myndig för att få köpa ut ifrån systemet. Det finns åldersgränser på filmer och spel. Men tyvärr så kan vilket sjukhuvud som helst skaffa barn.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Rebecca

17 juli 2008 05:52

Så klockrent skrivet! Kunde inte sagt det bättre själv, vissa människor borde verkligen inte få ens vistas i barns närhet. Tyvärr är det svårt att kontrollera, och man kommer dömma efter olika grupper då. Man kan aldrig att gå och se in på individen, vilket gör att många drabbas av det också. Människor som är lite för gamla, lite för unga. Människor som har blivit dömda för något som de inte gjort. Listan kan göras lång. Men ändå, det ligger en poäng i det du säger.

 
Nenny

Nenny

17 juli 2008 07:28

Kunde inte sagt det bättre själv älskling!
=)

http://nenny.bloggagratis.se

 
Trollena

Trollena

17 juli 2008 08:55

Hittade till din blogg via rubriken Körkort för barn?
Fortsatte att läsa resten. Bra skrivet och trevligt med att läsa en killes vanliga tankar. Tyckte om Skönheten och odjuret.
Visst är det skönt att få skriva av sig!

http://trollena.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kliv

18 juli 2008 22:51

En vettig, intressant blogg. Vad glad jag blir :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Björne - 5 mars 2009 15:00

Har blivit förtroendevald i facket. Ska ha hand om jämställdhets frågorna. Brinner för frågan men skyggar samtidigt för uppgiften då jag jobbar i en liten håla där snacket går och det ofta är cheferna själva som brister i uppförande. Hur ska man få f...

Av Björne - 1 mars 2009 11:02

Kom och tänka på en händelse för många år sedan när jag var liten som jag bara var tvungen att skriva. Jag är uppvuxen i villa och vi har alltid haft hundar och som så många hundägare säkert vet så kan det hända att dom ibland smiter. Detta hände min...

Av Björne - 8 september 2008 22:54

Diskuterade för en tid sedan med en arbetskamrat på mitt förra jobb om hur jämställt det är mellan kvinnor och män på arbeten. Han menade på att det var full jämställdhet för att det var lika lön för lika arbete. Då bad jag honom att nämna ett kvinno...

Av Björne - 31 augusti 2008 12:40

En kille som kallar sig Johan kommenterade mitt One week inlägg och skrev "Jag gillar smala ben! Är det fel?". Vet inte riktigt vart han vill komma med den kommentaren. Antar att han menar tjejer med smala ben. Att kalla det fel att gilla smala ben p...

Av Björne - 6 augusti 2008 19:43

E på min första vecka semsester av 3. Skönt! Ska åka till Visby på Gotland nu på Fredag och kommer hem igen Söndag kväll. Ska bli kul, medeltidsvecka och allt där. Skriver fler inlägg efter helgen.    ...

Presentation

Omröstning

Finns det brott som borde ha dödsstraff om man kunde garantera att den dömde är skyldig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ darkspot med Blogkeen
Följ darkspot med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se