Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Midlife crisis?

Av Björne - 12 juli 2008 05:10

Vafan e det med alla 40-50 åriga gubbar?? Gång efter gång läser man om blottare, pedofiler och våldtäcktsmän som är just dessa 45-åriga män. Är det en medelålderskris som gått överstyr eller? Tänk om jag själv blir sån när jag når den åldern? Då e jag väl i så fall även för sjuk i huvet för att ta livet av mig som jag borde. Borde fan vara obligatorisk psykundersökning på män som fyllt 40. Ja jag vet, nu drar jag alla över en kam men det är svårt att inte reagera när man efter 100:e gången läser om det. Vill bara att sånt skit ska försvinna, känner mig så maktlös. Fan. Hinner inte skriva mera nu. Ska till jobbet nu denna lördag morgon. Hoppas ni andra är lediga och får en skön sovmorgon.


 
ANNONS
 
Ingen bild

draken

12 juli 2008 09:39

Hej Björn!
jo kastrera en del av dom iallafall för det är väl därifrån det styrs, eller ge dom kvinnliga könshormon.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Björne - 5 mars 2009 15:00

Har blivit förtroendevald i facket. Ska ha hand om jämställdhets frågorna. Brinner för frågan men skyggar samtidigt för uppgiften då jag jobbar i en liten håla där snacket går och det ofta är cheferna själva som brister i uppförande. Hur ska man få f...

Av Björne - 1 mars 2009 11:02

Kom och tänka på en händelse för många år sedan när jag var liten som jag bara var tvungen att skriva. Jag är uppvuxen i villa och vi har alltid haft hundar och som så många hundägare säkert vet så kan det hända att dom ibland smiter. Detta hände min...

Av Björne - 8 september 2008 22:54

Diskuterade för en tid sedan med en arbetskamrat på mitt förra jobb om hur jämställt det är mellan kvinnor och män på arbeten. Han menade på att det var full jämställdhet för att det var lika lön för lika arbete. Då bad jag honom att nämna ett kvinno...

Av Björne - 31 augusti 2008 12:40

En kille som kallar sig Johan kommenterade mitt One week inlägg och skrev "Jag gillar smala ben! Är det fel?". Vet inte riktigt vart han vill komma med den kommentaren. Antar att han menar tjejer med smala ben. Att kalla det fel att gilla smala ben p...

Av Björne - 6 augusti 2008 19:43

E på min första vecka semsester av 3. Skönt! Ska åka till Visby på Gotland nu på Fredag och kommer hem igen Söndag kväll. Ska bli kul, medeltidsvecka och allt där. Skriver fler inlägg efter helgen.    ...

Presentation

Omröstning

Finns det brott som borde ha dödsstraff om man kunde garantera att den dömde är skyldig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ darkspot med Blogkeen
Följ darkspot med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se