Direktlänk till inlägg 9 juli 2008

Juno

Av Björne - 9 juli 2008 19:23

Har precis sett en film som heter Juno. Den handlar om en amerikansk tjej i 16-års åldern som blir gravid efter att haft sex med sin kompis. Juno är en tuff tjej med attityd och är en outsider i hennes skola. Graviditeten gör henne ännu mera till utomstående som andra kan snacka skit bakom ryggen på. Detta tycks ej bekomma henne nämnvärt då hon har underbara föräldrar, knasiga de med, och en tjejkompis med hjärtat på rätta stället.

Gillade filmen starkt då jag tilltalas av filmer med smarta repliker som provocerar och ger en tankeställare. Juno är dessutom min föreställning av min mamma när hon var ung, dvs får ta mycket skit med reser sig upp hela tiden igen. Kan starkt rekommendera filmen till alla som behöver lite mänskligt hopp. För även om det är fiktion och skådespelare så måste ju den som skrivit manuset ha haft nåt innanför pannloben. 

 
ANNONS
 
Nathalie

Nathalie

5 september 2008 12:16

Juno äger! Blev även lite kär i den bortkomne killen som är pappan till barnet. Tycker han var en skön karaktär som gärna hade fått få vara med mer. Eller så var han så bra för att han inte var det? Vem vet. Underbar film helt klart!

http://nolow.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Björne - 5 mars 2009 15:00

Har blivit förtroendevald i facket. Ska ha hand om jämställdhets frågorna. Brinner för frågan men skyggar samtidigt för uppgiften då jag jobbar i en liten håla där snacket går och det ofta är cheferna själva som brister i uppförande. Hur ska man få f...

Av Björne - 1 mars 2009 11:02

Kom och tänka på en händelse för många år sedan när jag var liten som jag bara var tvungen att skriva. Jag är uppvuxen i villa och vi har alltid haft hundar och som så många hundägare säkert vet så kan det hända att dom ibland smiter. Detta hände min...

Av Björne - 8 september 2008 22:54

Diskuterade för en tid sedan med en arbetskamrat på mitt förra jobb om hur jämställt det är mellan kvinnor och män på arbeten. Han menade på att det var full jämställdhet för att det var lika lön för lika arbete. Då bad jag honom att nämna ett kvinno...

Av Björne - 31 augusti 2008 12:40

En kille som kallar sig Johan kommenterade mitt One week inlägg och skrev "Jag gillar smala ben! Är det fel?". Vet inte riktigt vart han vill komma med den kommentaren. Antar att han menar tjejer med smala ben. Att kalla det fel att gilla smala ben p...

Av Björne - 6 augusti 2008 19:43

E på min första vecka semsester av 3. Skönt! Ska åka till Visby på Gotland nu på Fredag och kommer hem igen Söndag kväll. Ska bli kul, medeltidsvecka och allt där. Skriver fler inlägg efter helgen.    ...

Presentation

Omröstning

Finns det brott som borde ha dödsstraff om man kunde garantera att den dömde är skyldig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ darkspot med Blogkeen
Följ darkspot med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se